GRIP

“I never saw a discontented tree. They GRIP the ground as though they liked it and though fast rooted they travel about as far as we do.” John Muir

 

GRIP op administratie

  • Laat je graag de stress over geld en belastingen plaatsmaken voor GRIP?
  • Wil je graag geld besparen doordat je weet welke kosten je af mag trekken?
  • Wil je zelf regelmatig overzicht hebben hoeveel geld er binnenkomt en uitgaat?

Ook al ben jij een geweldige ontwerper of therapeut, ondernemer zijn we niet allemaal van nature. En toch wil je graag orde op zaken, zeker waar het financiën, administratie en organisatie betreft. Orde op zaken bespaart tijd en geld en geeft rust en ritme. En je krijgt GRIP op het geld wat er binnenkomt en uitgaat.

Zo zorg je dat je genoeg verdient om je verlangens te realiseren en je geen zorgen hoeft te maken over de toekomst. Wil jij ook leren hoe je GRIP krijgt op je administratie, hoe je omzetdoelen kunt stellen waardoor je genoeg kunt verdienen voor een eigen huis, een mooie reis of investeren in een opleiding?

Doe dan een keer (gratis) mee met onze maandelijkse GRIP werkplaats om orde op zaken te stellen. Of laat je ondersteunen met een eenvoudige jaarrekening en belastingaangifte, die wij verzorgen in samenwerking met administratiekantoor Henk Kral. Of doe het allebei en krijg een mooie korting.

Bel om kennis te maken met Madeleine Duran op 06 – 33 763 463.