FOCUS

“FOCUS on your strengths, not your weaknesses. FOCUS on your character, not your reputation. FOCUS on your blessings, not your misfortunes.” Roy T. Bennett

 

FOCUS vanuit je kernwaarden op je niche

  • Doe je te veel verschillende dingen door elkaar en verlies je daardoor FOCUS?
  • Wil je weg van vaagheid en met een gericht aanbod de juiste  klanten aanspreken?
  • Wil je zo leren ondernemen het elke maand minimaal een basisinkomen oplevert?

Duran & Snel Organisers helpt creatieve Zelfstandige Professionals bij het vruchtbaar leren ondernemen. Dat betekent het formuleren van concrete ondernemingsdoelen, het vinden van jouw perfecte niche en de producten en diensten die daarbij passen. En daarvan de vruchten plukken, en genoeg verdienen om minimaal een basisinkomen te verdienen. Je kernprincipes zijn hierin je leidraad, je visie je inspiratie en je doelen je focuspunt. De gegevens uit je administratie over je omzet, kosten en winst kun je hierbij goed gebruiken.

Echt weten wat je te bieden hebt en aan wie maakt zo’n verschil in de manier waarop je over je bedrijf spreekt. Niet met twijfels maar vanuit een duidelijk beeld en met zelfvertrouwen.Als je vindt waar jij echt expert in ben, en je je daarmee gericht op een bepaalde groep mensen gaat richten, dan trekt dat mensen aan en dat is wat je wil.

Als Zelfstandige Professional ben je helemaal zelf verantwoordelijk voor je succes. Dat succes creëer je zelf door belemmeringen los te laten, en vanuit je kernprincipes met een natuurlijk ritme en structuur en focus te werken aan je doelen. En als ervaringsdeskundige ondernemers helpen we je daarbij via onze FOCUS-werkplaatsen en FOCUS-intensive.

Bel om kennis te maken met Madeleine Duran op 06 – 33 763 463.