WERKPLAATSEN

Maandelijkse werkplaatsen

Elke maand werken we met een groepje creatieve, zelfstandige professionals in onze werkplaatsen hands-on aan het vormen van een vruchtbare onderneming. Met alle tips en tricks leer je steeds meer orde op zaken te stellen, en kun je met minder moeite genoeg kunt verdienen. Zo zijn de werkplaatsen leerzaam, gezellig en goed voor je netwerk.

GRIP werkplaats: een maal per kwartaal administreren geeft rust, ritme, structuur en overzicht. Je kunt gebruik maken van diverse checklists, een eenvoudig excelformat, en een ordner met indeling voor je administratie overzichtelijk op te bergen. In samenwerking met een administratiekantoor verzorgen we een eenvoudige jaarrekening speciaal voor de zelfstandige professional, en aangifte Inkomsten Belasting.

FOCUS werkplaats: een maal per kwartaal werken aan je acties geeft de structuur en de ondersteuning om de concrete en haalbare doelen die je hebt gesteld echt te realiseren. En natuurlijk kom je daarin belemmeringen tegen.

FLOW werkplaats: Daarom is er de flow-werkplaats waarin je een maal per kwartaal kan sparren met een inspirerende groep van gelijkgestemden om je daarover heen te helpen.

FOCUS intensive: in een speciale FOCUS-intensive brengen we in een dag jouw bedrijf in beeldzetten. Door vanuit je kernwaarden je niche te kiezen, en vandaar uit te komen tot een logische opbouw van jouw diensten en producten, doe je precies wat bij je past en trek je klanten aan die bij je passen. Zo gaan de zaken elkaar versterken en dat vertaalt zich in positieve energie en genoeg inkomen. In plaats van in je eigen kringetje rond te draaien, kun je meteen beginnen met dat maandinkomen te verdienen!

Kosten: om mee te doen met de werkplaatsen koop je een 5 strippenkaart van € 125,00 ex BTW. Een exclusieve dag in de vorm van een FOCUS-intensive kost €495,00 ex BTW.

Korting: voor elke bijgewoonde GRIP-werkplaats krijg je € 5,00 korting op je jaarrekening en belastingaangifte, tot maximaal € 50,00 per jaar.Voor elke bijgewoonde FOCUS-werkplaats krijg je op de FOCUS-intensive  €5,00 korting, tot maximaal € 50,00 per jaar.

Meer weten? Bel Madeleine Duran op 06 – 33 763 463.